Uneori depunem mult efort în pregătirea cotleturilor delicioase, dar totuși ies uscate și nu de o calitate deosebit de înaltă..
Acest lucru va supăra orice gospodină..
Prin urmare, expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova, sfătuiește să acordați atenție principalelor trucuri ale cotleturilor suculente.
Ce sunt ei?
Varianta de vara cu dovlecel
Nu este un secret pentru nimeni că dovlecelul tânăr este un produs foarte suculent.Daca adaugati legume ras la carnea tocata, rezultatul va fi impresionant.
Dovlecelul saturează literalmente carnea cu sucul ei.
Ulei
Această metodă este perfectă pentru persoanele care sunt încântate de cotlet de carne cu un gust bogat.Trebuie doar să ascundeți o bucată mică de unt în fiecare cotlet.
Nivelul de suculent și tandrețe al cotletelor va uimi pe oricine.
Cartof
Cartofii cruzi tocati nu numai ca vor face cotleturile cat mai suculente si gustoase, dar te vor scuti si de nevoia de a adauga oua de gaina.