AcasăMâncareCum să gătești cele mai suculente cotlet: principalele trucuri sunt dezvăluite

Cum să gătești cele mai suculente cotlet: principalele trucuri sunt dezvăluite

Uneori depunem mult efort în pregătirea cotleturilor delicioase, dar totuși ies uscate și nu de o calitate deosebit de înaltă..

Acest lucru va supăra orice gospodină..

Prin urmare, expertul revistei noastre în domeniul gătitului, bucătarul Yulia Arkhipova, sfătuiește să acordați atenție principalelor trucuri ale cotleturilor suculente.

Ce sunt ei?

Varianta de vara cu dovlecel

Nu este un secret pentru nimeni că dovlecelul tânăr este un produs foarte suculent.Daca adaugati legume ras la carnea tocata, rezultatul va fi impresionant.

Dovlecelul saturează literalmente carnea cu sucul ei.

Ulei

Această metodă este perfectă pentru persoanele care sunt încântate de cotlet de carne cu un gust bogat.Trebuie doar să ascundeți o bucată mică de unt în fiecare cotlet.

Nivelul de suculent și tandrețe al cotletelor va uimi pe oricine.

Cartof

Cartofii cruzi tocati nu numai ca vor face cotleturile cat mai suculente si gustoase, dar te vor scuti si de nevoia de a adauga oua de gaina.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente