Pregătirea delicioasă supă de varză cu care se va încânta întreaga familie este o adevărată abilitate a gospodinelor cu experiență..
Cu toate acestea, acest lucru poate fi întotdeauna învățat..
Prin urmare, merită să aflați principalele secrete ale acestei supe clasice, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Ce sunt ei?
Alegerea de varză
În ciuda faptului că supa de varză poate fi preparată din orice varză, cea mai delicioasă și caracteristică supă va fi una bazată pe soiuri de toamnă.
Prin urmare, în sezonul rece, supa de varză se dovedește a fi deosebit de gustoasă.
Umplere secretă
Toată lumea știe că supa are o aromă caracteristică care nu poate fi confundată cu nimic altceva.Pentru a obține efectul dorit, trebuie să adăugați un sos special în vas.
Puteți folosi saramură din ciuperci murate sau varză murată.
Langura
Pentru ca supa de varză să fie deosebit de gustoasă, ar trebui să evitați grăbirea.Se obișnuiește nu numai să gătiți supa, ci și să o fierbeți în cuptor la temperaturi scăzute.