Cea mai cunoscută supă din bucătăria slavă îi captivează pe mulți prin gustul și aroma ei..
Este greu să găsești ceva mai impresionant..
Cu toate acestea, tehnica clasică de gătit poate fi întotdeauna îmbunătățită, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre.
Ce trucuri vă vor fi utile?
Roșii și ardei dulci
Dacă vorbim despre gătitul borș vara sau începutul toamnei, atunci cu siguranță ar trebui să adăugați câteva roșii decojite și un ardei gras tocat la compoziția de prăjire.
Supa va iesi si mai bogata si mai aromata.
Alimentarea cu combustibil
Daca vrei ca toata lumea sa fie incantata de bors, atunci ar trebui sa faci un dressing special.Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o bucată de untură, să separați pielea și să o faceți piure.
Se adauga apoi usturoiul tocat, mararul, patrunjelul si ceapa verde.Reglați cantitatea de ingrediente la discreția dvs.
Va fi imposibil să rezistați unui astfel de borș aromat.