AcasăMâncareCum să gătești belyashi, chebureks și cotlete pentru a le face savuroase:...

Cum să gătești belyashi, chebureks și cotlete pentru a le face savuroase: secrete culinare pe care toată lumea ar trebui să le știe.

Nimeni nu ar contesta adevărul simplu: cu cât este mai multă zeamă în carnea tocată, cu atât mai bogată este aroma mâncărurilor făcute din ea.Acest lucru se observă mai ales în belyashas, chebureks, cotlete, precum și în varza umplută, ardeii umpluți, găluștele și alte mâncăruri.

De aceea, expertul ediției online BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a decis să împărtășească secretele preparării cărnii tocate, astfel încât mâncărurile făcute din ea să vă mulțumească întotdeauna cu gustul lor.

Sare

Se pare că este o greșeală să sărezi carnea tocată.În schimb, trebuie să presărați sare pe ceapă, să o răsuciți separat de carnea tocată și apoi să le amestecați pe cele două.

Ca urmare, carnea tocată va căpăta o suculență fără precedent.

Zahăr

În plus față de sare, la carnea tocată trebuie adăugat și zahăr – acesta conferă produsului din carne sau pui o frăgezime și o suculență deosebită.

Veți avea nevoie de aproximativ 1 lingură de rafinat la 1 kg de carne tocată în mașina de tocat carne.

Deoarece se știe că zahărul este un potențiator de aromă, adăugarea acestui ingredient ajută la obținerea armoniei și face mâncărurile mai strălucitoare și mai interesante.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente