Nimeni nu ar contesta adevărul simplu: cu cât este mai multă zeamă în carnea tocată, cu atât mai bogată este aroma mâncărurilor făcute din ea.Acest lucru se observă mai ales în belyashas, chebureks, cotlete, precum și în varza umplută, ardeii umpluți, găluștele și alte mâncăruri.
De aceea, expertul ediției online BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a decis să împărtășească secretele preparării cărnii tocate, astfel încât mâncărurile făcute din ea să vă mulțumească întotdeauna cu gustul lor.
Sare
Se pare că este o greșeală să sărezi carnea tocată.În schimb, trebuie să presărați sare pe ceapă, să o răsuciți separat de carnea tocată și apoi să le amestecați pe cele două.
Ca urmare, carnea tocată va căpăta o suculență fără precedent.
Zahăr
În plus față de sare, la carnea tocată trebuie adăugat și zahăr – acesta conferă produsului din carne sau pui o frăgezime și o suculență deosebită.
Veți avea nevoie de aproximativ 1 lingură de rafinat la 1 kg de carne tocată în mașina de tocat carne.
Deoarece se știe că zahărul este un potențiator de aromă, adăugarea acestui ingredient ajută la obținerea armoniei și face mâncărurile mai strălucitoare și mai interesante.