AcasăMâncareCum să fierbi ouăle pentru o curățare ușoară: Folosește acest aditiv secret

Cum să fierbi ouăle pentru o curățare ușoară: Folosește acest aditiv secret

Fierberea ouălor este considerată o procedură culinară foarte simplă..

Dar îndepărtarea cochiliei dintr-un vas finit se dovedește adesea a fi o sarcină destul de dificilă..

Se întâmplă adesea ca învelișul tare să se „lipească” de proteină.

Ca urmare, devine aproape imposibil să curățați ouăle fierte, astfel încât să își păstreze aspectul apetisant și suprafața netedă.

Cu toate acestea, există un mic truc care facilitează îndepărtarea carcasei.

Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați un aditiv simplu atunci când fierbeți ouăle.

Yulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar al publicației online Belnovosti, bucătar și brutar din categoria a patra, a vorbit despre un „truc” interesant.

Ce să adăugați în apă când fierbeți ouăle

Ar trebui să existe bicarbonat de sodiu în lichidul care barbote.

O lingură de bicarbonat de sodiu ar trebui să fie suficientă.

Datorită acestui aditiv, coaja tare a ouălor tratate termic va începe să devină fragilă.

Va fi foarte ușor să scapi de ouă de astfel de coji.

Apropo, puteți folosi sare de masă în loc de sifon.Acest produs va crea un mediu alcalin.Drept urmare, carcasa, din nou, își va pierde duritatea.

Nu este nevoie să exagerați cu clorură de sodiu.Câteva ciupituri vor fi suficiente.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente