Clătitele umplute sunt întotdeauna un deliciu demn pentru orice moment al zilei.
Umpluturile simple dar gustoase sunt apreciate de mulți.
Prin urmare, expertul bucătar al revistei noastre, Julia Arkhipova, recomandă să acordați atenție ouălor ca ingredient principal.
Ce umpluturi pot fi preparate pe baza acestui ingredient
Cu brânză
Este necesar să fierbeți separat câteva ouă de găină, să le decojiți și să le tăiați mai mărunt cu un cuțit.Treceți brânza printr-o răzătoare.Combinați ambele ingrediente.
Adăugați și o lingură de unt moale.Adăugați puțină sare și piper.Umplutura perfectă este gata.Dacă doriți, puteți introduce și câteva ierburi aromatice.
Cu ceapă
Această umplutură este considerată pe bună dreptate un clasic: iese strălucitoare și gustoasă.Pur și simplu combinați ouăle fierte tocate cu ceapa verde tocată.
Sărați componentele și adăugați maioneză pentru omogenitate.
Anterior am spus despre ce trucuri vor ajuta la prăjirea cartofilor cu o crustă.