AcasăMâncareCum să faci sosul ideal de smântână cu usturoi: merge cu orice...

Cum să faci sosul ideal de smântână cu usturoi: merge cu orice fel de mâncare.

Orice bucătar știe că un sos de calitate poate fi adevărata sa carte de vizită.

Este un truc din care gazdele pot învăța.

Un astfel de adaos poate transforma chiar și un fel de mâncare banal.Nu este necesar să preparați sosuri complexe cu un număr mare de componente, spune expertul bucătar al revistei noastre, Julia Arkhipova.Uneori, cea mai reușită va fi o variantă a ingredientelor disponibile.

Cum să faci un sos din smântână și usturoi

Lista de ingrediente

– O cană de smântână (procentul de grăsime poate fi oricare);
– trei căței de usturoi;
– o legătură de mărar;
– sare și piper;
– puțină brânză tare.

Procesul de gătire

Mai întâi trebuie să tocați brânza cu o răzătoare.Cantitatea poate fi ajustată după gustul dumneavoastră.Se toacă usturoiul și mărarul cu un cuțit.

Se ia smântâna și se introduc ingredientele în ea.

După sare și adăugați piper.

Se amestecă bine și se servește.

Acest sos va fi un adaos ideal la cartofi (fierți, prăjiți, fierți în cuptor), pui, legume, găluște, orez.Prin urmare, poate fi numit în siguranță universal.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente