Chiar dacă kebab-ul arată cât se poate de apetisant, dacă nu este moale, nimeni nu se va putea bucura de preparat..
Prin urmare, merită să aflați ce secrete permit cărnii să se topească în gură..
Chef Yulia Arkhipova, experta revistei noastre în domeniul gătitului, a vorbit despre trucurile pe care le folosesc bucătarii experimentați.
De ce secrete ar trebui să țină seama gospodinele?
Folosește kiwi
Acest fruct este ideal pentru a face chiar și carne dură ieftină moale, gustoasă și suculentă.Un alt avantaj al folosirii kiwi este că funcționează rapid.
Această marinadă va dura doar 60 de minute pentru a finaliza sarcina.
„Magia” sosului de soia
Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să utilizați numai sos de soia natural, deoarece este un produs fermentat.
Când folosiți sos de soia, timpul de expunere este de două ore.Dar în acest caz, ar trebui să fii mereu atent la sare: este foarte posibil să nu fie necesar să o introduci.