Shchi în vremurile vechi era gătit nu numai pentru că nu știau să gătească altceva.În primul rând, era delicios, în al doilea rând, util și, în al treilea rând, accesibil și simplu.
Astăzi, gospodinele sunt capabile să facă supă piure din orice legumă, dacă doar ar avea un blender.Dar pot exista unele întrebări cu privire la supă.
Expertul revistei noastre Iulia Arkhipova, bucătar, brutar de categoria a patra, ne-a spus cum să gătim supa adevărată.
Se cere:
Cum să gătești
1.Se toarnă 2,5 litri de apă într-o oală și se pune carnea la fiert.
2.Se toacă ceapa și morcovii și se prăjesc într-o tigaie cu ulei vegetal.
3.Apoi, trimiteți roșiile tăiate cubulețe în tigaie.
4.Când carnea este gata, adăugați cartofi întregi decojiți (2 buc.) și varză.Se crede că pentru rețeta clasică se folosește varză.
Cartofii rămași se taie cubulețe și se adaugă în oală la 20 de minute după adăugarea verzei.
5.După 20 de minute trimiteți friptura în oală și scoateți cartofii întregi fierți, pasați-i și apoi trimiteți-i înapoi în oală.
6.Adăugați ierburile și usturoiul, sarea și condimentele, aduceți la fierbere, opriți, lăsați să stea și serviți.Poftă bună!