AcasăMâncareCum să faci shchi autentic: o rețetă antică.

Cum să faci shchi autentic: o rețetă antică.

Shchi în vremurile vechi era gătit nu numai pentru că nu știau să gătească altceva.În primul rând, era delicios, în al doilea rând, util și, în al treilea rând, accesibil și simplu.

Astăzi, gospodinele sunt capabile să facă supă piure din orice legumă, dacă doar ar avea un blender.Dar pot exista unele întrebări cu privire la supă.

Expertul revistei noastre Iulia Arkhipova, bucătar, brutar de categoria a patra, ne-a spus cum să gătim supa adevărată.

Se cere:

  • carne de vită – 500 gr.
  • cartofi – 5 buc.
  • ceapă – 2 buc.
  • morcovi – 2 buc.
  • roșii – 3 buc.
  • usturoi – 5 căței.
  • varză – 300 gr.
  • sare, condimente și ierburi aromatice după gust.
  • Cum să gătești

    1.Se toarnă 2,5 litri de apă într-o oală și se pune carnea la fiert.

    2.Se toacă ceapa și morcovii și se prăjesc într-o tigaie cu ulei vegetal.

    3.Apoi, trimiteți roșiile tăiate cubulețe în tigaie.

    4.Când carnea este gata, adăugați cartofi întregi decojiți (2 buc.) și varză.Se crede că pentru rețeta clasică se folosește varză.

    Cartofii rămași se taie cubulețe și se adaugă în oală la 20 de minute după adăugarea verzei.

    5.După 20 de minute trimiteți friptura în oală și scoateți cartofii întregi fierți, pasați-i și apoi trimiteți-i înapoi în oală.

    6.Adăugați ierburile și usturoiul, sarea și condimentele, aduceți la fierbere, opriți, lăsați să stea și serviți.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente