Mulți oameni le plac sarmale datorită aromei lor minunate, echilibrului și gustului excelent..
Combinația de carne, varză și orez poate fi considerată pe bună dreptate un câștig-câștig..
Cu toate acestea, uneori sarmale pot fi o surpriză neplăcută atunci când se usucă, notează expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Cum să faci rulourile de varză mai suculente și mai gustoase
Unt
Acest produs va face chiar și carnea uscată mai suculentă, moale și gustoasă.Bucătarii sunt de acord că este mai înțelept să ascunzi câte un cub mic de unt în fiecare sarmală.
În acest caz, felul de mâncare se va dovedi a fi cât se poate de fraged, gustos și suculent.
Salo
Fiecare are propriile preferințe în ceea ce privește ce tip de carne să facă umplutură pentru sarmale.Dacă nu este carne de porc, atunci trebuie să adăugați și o bucată mică de untură proaspătă împreună cu carnea tocată.
Orez
Mulți oameni încearcă să gătească mai multe sarmale, economisind în același timp umplutura.Nu ar trebui să faci asta.Dacă adaugi mult orez, sarmale vor ieși extrem de uscate și departe de a fi ideale.