Acum este obligatoriu să introduceți în alimentație mâncăruri cu legume proaspete.
Absența tratamentului termic va ajuta la păstrarea tuturor vitaminelor și mineralelor din alimente.
Expertă în gătit și gătit a revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova sfătuiește să se acorde atenție unei variante simple și gustoase a mâncării.
Cum se prepară salata ‘proletară’
Lista de produse
– 500 de grame de varză;
– ceapă mare de salată;
– trei castraveți de mărime medie;
– un buchet de orice verdețuri;
– trei linguri de maioneză sau smântână grasă;
– sare.
Procesul de gătire
Mai întâi trebuie să spălați și să uscați toate ingredientele necesare.Este mai bine să tăiați varza mai mărunt, astfel încât să fie mai fragedă și mai gustoasă.
Ceapa merită să luați ceapa de salată și să o tocați.
Castraveții trebuie tăiați cubulețe.Combinați componentele, sărați.
Tot ce rămâne este să adăugați ierburi și maioneză înainte de servire.În loc de sos puteți folosi iaurt natural sau smântână grasă, dacă doriți.
Mai devreme v-am povestit despre cum să gătiți cartofi prăjiți delicioși.