Mulți gurmanzi se întreabă: ‘Ce să gătesc atât de delicios și neconvențional pentru micul dejun?’.
Acești bucătari sunt probabil plictisiți de variantele clasice ale mesei de dimineață: omletă, omletă, cheesecakes etc.д..
Doriți să gătiți ceva ieșit din comun.
Există o opțiune foarte interesantă – plicuri de pâine prăjită.
Această varietate neobișnuită de sandvișuri se distinge prin aspectul său apetisant, aroma strălucitoare și corpolența.
În concluzie, este micul dejun perfect.Rețeta a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, bucătar, brutar de categoria a patra, expert al ediției rețelei Belnovosti în domeniul bucătăriei.
O rețetă de plicuri gustoase pentru micul dejun
Luați câteva felii de pâine prăjită și faceți-le mai plate.
Rezultatul dorit este ușor de obținut: trebuie doar să rulați produsul de panificație folosind un cilindru de rulare.
Luați una dintre feliile rezultate, ungeți-o cu orice sos, puneți o bucată de cârnați sau șuncă, o felie de roșie și o bucată de brânză.Toate ingredientele trebuie să fie feliate destul de subțire.
Închideți ‘construcția’ rezultată cu o altă felie plată de pâine.
Desigur, plicurile pregătite pot fi gătite într-un aparat de făcut sandvișuri.Dar este mai bine să înmuiați fiecare plic în amestecul de ouă și să le prăjiți pe ambele părți într-o tigaie.
Acest lucru va face un mic dejun incredibil de apetisant, pe care dumneavoastră și familia dumneavoastră îl veți adora.
Gurmanzilor de altădată li se spunea cum să gătească orezul sfărâmicios.