Dacă nu ați încercat niciodată ouă fierte crocante, cu siguranță ar trebui să faceți acest lucru..
Mâncarea este neobișnuită și foarte apetisantă..
Nu este nimic complicat în pregătirea mâncării.
Acest lucru va avea ca rezultat o adevărată capodoperă culinară care vă va surprinde în mod plăcut familia și oaspeții.
Rețeta unui fel de mâncare non-standard a fost împărtășită de Yulia Arkhipova, expertă în publicația rețelei Belnovosti în domeniul gătit, bucătar și brutar de clasa a patra.
Cum să faci ouă fierte crocante
Fierbeți câteva ouă, scoateți-le cojile și tăiați-le în jumătate.
Scoateți gălbenușul.Ca rezultat, veți obține jumătate din proteină.
Rulați aceste „bărci” în pesmet.
„Structurile” rezultate trebuie așezate pe o tigaie încălzită.
Albusurile trebuie prajite ceva timp intr-o cantitate mica de ulei.
Drept urmare, veți obține o bază crocantă care poate fi umplută cu orice.
Ca umplutură, puteți folosi maioneză, la care s-a adăugat gălbenușul extras anterior.
Este logic să adăugați oricare dintre următoarele componente la masa rezultată: verdeață, ciuperci, murături, pește roșu, bețișoare de crab tocate etc.d.
Rezultatul este un preparat foarte gustos, care va decora masa de sărbători.