Problema de înmuiere a cărnii este întotdeauna relevantă, deoarece este imposibil să mănânci un produs dur..
Există metode clasice de atenuare..
Cel mai adesea auziți despre utilizarea marinatelor care conțin produse acide.Ceapa are, de asemenea, un efect similar, notează bucătarul Yulia Arkhipova, expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Dar unele metode vor fi mai eficiente și mai neobișnuite.
Cum să fragezi orice carne
Acordați atenție amidonului
Mulți oameni nici măcar nu au auzit de acest truc, deși amidonul poate fi numit în siguranță o opțiune dovedită pentru această sarcină.Apropo, datorită acestui secret, carnea nu numai că se va topi în gură, dar va căpăta și o crustă aurie în timpul prăjirii.
Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați câteva linguri de amidon de porumb cu apă și să lăsați carnea în acest amestec timp de câteva ore.
Saramură
Logica acestei metode este clară: componentele acide vor înmuia fibrele cărnii, făcând-o fragedă și suculentă.Se crede că poate fi folosită orice saramură.
Cu toate acestea, practica arată că cel mai bine este să luați lichidul rămas după varză murată.