Pentru ca orice salată să poată fi numită reușită, este important să se obțină o „înțelegere reciprocă” completă între ingrediente..
Unele produse sunt combinate cu succes, datorită cărora mâncărurile apar mai des în dieta noastră..
Prin urmare, merită să încercați să pregătiți o salată ușoară și satisfăcătoare pe care mulți o va plăcea, spune bucătarul Yulia Arkhipova, expert în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Cum se face salata cu oua si usturoi?
Lista ingredientelor necesare
– aproximativ trei sute de grame de orice salată (puteți folosi un amestec);
– două sute de grame de roșii mici;
– aproximativ 150 de grame de caș;
– o pereche de oua;
– trei linguri de ulei nerafinat (oricare);
– o lingură de suc de lămâie;
– doi catei de usturoi;
– o lingura de seminte de susan;
– optional sare si piper.
Cum se prepară acest fel de mâncare
Salata se spală în prealabil, se usucă și se rupe manual.Nimeni nu taie salata cu un cuțit.Puneți într-un bol de salată.Apoi, adăugați jumătăți de roșii mici.
Tăiați ouăle și adăugați-le în salată.
Amestecați uleiul cu usturoiul tocat, zeama de lămâie, sare și piper, obținând o consistență omogenă.Întindeți cuburile de caș.
Se toarnă peste dressing și se adaugă deasupra o lingură de semințe de susan.