AcasăMâncareCum să faci o marinată universală pentru carne din ouă de găină:...

Cum să faci o marinată universală pentru carne din ouă de găină: vei fi surprins

Pentru ca carnea să iasă aromată, gustoasă și suculentă, marinada este un must-have.

Cu toate acestea, este rar să auzi de ouă de găină folosite ca ingredient principal.

Dar aceasta este ceea ce va face ca marinada să fie universală, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.Se va potrivi oricărui tip de carne sau pasăre.De asemenea, după o astfel de marinadă, puteți nu numai să gătiți shashlik, ci și să începeți coacerea cu prăjire.

Cum să preparați marinada de ouă

Lista de ingrediente

– Două ouă;
– trei căței de usturoi;
– o lingură mică de coriandru (măcinat);
– orice alte condimente și sare.

Procesul de gătire

Această marinată este rapidă și ușor de preparat.Folosiți o furculiță pentru a aduce ouăle la o stare omogenă.Apoi adăugați usturoiul zdrobit, sarea, condimentele și coriandrul.

Se procesează carnea cu marinada rezultată.Ar trebui să aștepte cel puțin o oră înainte de gătit.Dar pentru un efect mai bun, ar trebui să așteptați cel puțin trei ore.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente