Pentru ca carnea să iasă aromată, gustoasă și suculentă, marinada este un must-have.
Cu toate acestea, este rar să auzi de ouă de găină folosite ca ingredient principal.
Dar aceasta este ceea ce va face ca marinada să fie universală, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.Se va potrivi oricărui tip de carne sau pasăre.De asemenea, după o astfel de marinadă, puteți nu numai să gătiți shashlik, ci și să începeți coacerea cu prăjire.
Cum să preparați marinada de ouă
Lista de ingrediente
– Două ouă;
– trei căței de usturoi;
– o lingură mică de coriandru (măcinat);
– orice alte condimente și sare.
Procesul de gătire
Această marinată este rapidă și ușor de preparat.Folosiți o furculiță pentru a aduce ouăle la o stare omogenă.Apoi adăugați usturoiul zdrobit, sarea, condimentele și coriandrul.
Se procesează carnea cu marinada rezultată.Ar trebui să aștepte cel puțin o oră înainte de gătit.Dar pentru un efect mai bun, ar trebui să așteptați cel puțin trei ore.