În ce marină bucătarii carnea pentru a o face mai moale.
Uneori folosesc ingrediente care sunt foarte neobișnuite.
Vorbim despre oțet, bere, vin, coniac, maioneză, amintește bucătăreasa Julia Arkhipova, expertul revistei noastre în bucătărie și gătit.
Cu toate acestea, mulți oameni uită de clasici, care vă vor permite întotdeauna să gătiți cel mai moale și mai suculent kebab posibil.
Cum să preparați o marinată de ceapă de calitate
Va fi necesar să luați o cantitate destul de mare de ceapă.Unii iau la fel de mult din această legumă ca și din carne.Alții înjumătățesc proporția de ceapă.
Oricum ar fi, trebuie să luați cel puțin o jumătate de kilogram de ceapă pe kilogram de kebab.
Se taie în inele și se amestecă cu carnea tocată.Ceapa poate fi ușor stoarsă, astfel încât să dea zeamă.După aceea, se adaugă doar piper negru.
Amestecați ingredientele și păstrați kebab-ul în frigider timp de cel puțin 12 ore.
După aceea, puteți pregăti cel mai delicios kebab.
Mai devreme v-am povestit despre cum să faceți clătite delicioase cu ajutorul sifonului.