AcasăMâncareCum să faci marinada ideală pentru carnea de porc: o rețetă ușoară...

Cum să faci marinada ideală pentru carnea de porc: o rețetă ușoară și accesibilă.

Când vine vorba de carne roșie, una dintre cele mai populare alegeri este carnea de porc.

Este mai ieftină decât celelalte varietăți și are și o serie de avantaje.

Cu toate acestea, este întotdeauna important să ne amintim că carnea de porc are un gust și un miros specific, care trebuie neutralizate cu marinada corectă, spune expertul în gătit al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova.

Recent, au devenit populare rețete de marinadă ‘de elită’, care fac mâncarea mult mai scumpă.Dar există o rețetă simplă și accesibilă care va face carnea de porc gustoasă.

Despre ce fel de marinadă este vorba

Lista de ingrediente

– Două linguri mari de maioneză făcută în casă;
– 3-4 căței de usturoi;
– câte o jumătate de lingură de piper negru și paprika;
– sare la discreția dumneavoastră.

Procesul de gătire

Este demn de remarcat faptul că ingredientele de mai sus vor fi suficiente pentru o jumătate de kilogram de carne de porc.Dacă există mai multă carne, trebuie doar să ajustați rețeta.

Carnea trebuie să fie spălată, uscată, împărțită în bucăți.Tratați produsul cu un amestec de sare, paprika și piper.

Apoi, tocați usturoiul și amestecați-l cu maioneză.Răspândiți marinada pe bucățile de carne de porc.Această marinată va funcționa în literalmente o jumătate de oră.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente