AcasăMâncareCum să faci cotlete gustoase din orez și cartofi: rețetă bugetară

Cum să faci cotlete gustoase din orez și cartofi: rețetă bugetară

Cotletele se prepară de mult timp nu numai din carne de porc, vită, pui, pește sau alte produse animale.

Multe gospodine au învățat să folosească legume, cereale și leguminoase.

Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, consideră că aceasta este o modalitate excelentă de a vă diversifica dieta.

Cum să faci cotlete de orez și cartofi

Ingrediente

– O sută de grame de orez;
– Cinci bucăți de cartofi;
– o sută de grame de orice nuci;
– ceapă;
– doi căței de usturoi;
– două ouă de găină;
– pesmet;
– sare și piper;
– ulei vegetal.

Mod de preparare

Cartofii pot fi copți sau fierți în coajă, apoi curățați de coajă, zdrobiți cu storcătorul sau furculița.Orezul trebuie, de asemenea, să fie fiert până la fierbere completă.

Orice nuci sunt bune: se toacă într-un blender sau într-un mortar.

Se toacă usturoiul cu un cuțit.După ce aceste componente se combină și se trec împreună într-o mașină de tocat carne.

Se adaugă sare, condimente și se formează cotlete.Fiecare dintre ele este pane și trimisă la tigaie.

Se prăjesc cotletele până își schimbă culoarea.

Mai devreme v-am spus ce puteți adăuga în ceaiul de seară pentru un somn bun.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente