Cotletele se prepară de mult timp nu numai din carne de porc, vită, pui, pește sau alte produse animale.
Multe gospodine au învățat să folosească legume, cereale și leguminoase.
Expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Iulia Arkhipova, consideră că aceasta este o modalitate excelentă de a vă diversifica dieta.
Cum să faci cotlete de orez și cartofi
Ingrediente
– O sută de grame de orez;
– Cinci bucăți de cartofi;
– o sută de grame de orice nuci;
– ceapă;
– doi căței de usturoi;
– două ouă de găină;
– pesmet;
– sare și piper;
– ulei vegetal.
Mod de preparare
Cartofii pot fi copți sau fierți în coajă, apoi curățați de coajă, zdrobiți cu storcătorul sau furculița.Orezul trebuie, de asemenea, să fie fiert până la fierbere completă.
Orice nuci sunt bune: se toacă într-un blender sau într-un mortar.
Se toacă usturoiul cu un cuțit.După ce aceste componente se combină și se trec împreună într-o mașină de tocat carne.
Se adaugă sare, condimente și se formează cotlete.Fiecare dintre ele este pane și trimisă la tigaie.
Se prăjesc cotletele până își schimbă culoarea.
Mai devreme v-am spus ce puteți adăuga în ceaiul de seară pentru un somn bun.