AcasăMâncareCum să creșteți perioada de valabilitate a ouălor de găină: modalități pe...

Cum să creșteți perioada de valabilitate a ouălor de găină: modalități pe care mulți oameni nu le cunosc.

Ouăle pot fi clasificate drept unul dintre cele mai căutate produse, așa că mulți oameni obișnuiesc să le cumpere în stoc.

Totuși, într-un astfel de caz, este important ca ouăle să rămână proaspete cât mai mult timp posibil.

După cum se pare, creșterea duratei lor de valabilitate este ușoară, spune expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova.

Ce opțiuni puteți lua în considerare

Uleiul vegetal

Acest truc simplu va crește termenul de valabilitate al ouălor cu o săptămână întreagă.Luați un șervețel și acoperiți-l cu orice ulei vegetal.

După aceea, va trebui să frecați ușor ouăle pentru a nu le deteriora coaja.

Sare

Se crede că astfel de ouă se pot păstra proaspete timp de până la 60 de zile, ceea ce este destul de impresionant.Va trebui să luați un recipient în care să turnați aproximativ trei litri de apă.

Apoi, dizolvați 50 de grame de sare comună.

Puneți ouăle și depozitați-le direct în acest recipient.Este mai bine să alegeți un loc răcoros și întunecat.

Cenușă

Această metodă este ideală pentru fermierii care au propriile ouă crescute acasă.Trebuie să luați o cutie încăpătoare și să turnați în ea un strat de cenușă.

Luați ouăle și puneți-le cu partea rotundă în sus.Puneți din nou un strat de cenușă deasupra.

În acest caz, ouăle vor rămâne proaspete timp de patru luni.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente