Toată lumea știe că uneori roșiile ‘refuză’ literalmente să se coacă în timp util.
Într-un astfel de caz, există doar două posibilități.
Expertul peisagist al revistei noastre și agronomul științific Anastasia Kovrignyh notează că prima este de a recolta roșiile necoapte.Legumele sunt așteptate să se coacă în timpul depozitării.
A doua opțiune este de a ‘convinge’ roșiile să se coacă mai repede.
Ce metode pot fi evidențiate?
Iodul
Puțini oameni știu că acest medicament de farmacie poate fi folosit pentru coacerea rapidă a legumelor.Patruzeci de picături de remediu se iau pentru o găleată de apă.
Compoziția este utilizată pentru pulverizare.
Vodcă
Puțini oameni știu că roșiile ‘intoxicate’ se coc mult mai repede.Se recomandă să luați o seringă de orice volum și să o umpleți cu vodcă.
După ce încercați să introduceți o jumătate de mililitru în zona tulpinii.
Această procedură face ca roșiile să fie foarte gustoase și accelerează considerabil procesul de coacere.
‘Acupunctură’
Este necesar să luați o scobitoare obișnuită și să o tratați cu vodcă.După aceea, în oricare două locuri, faceți o puncție curată.