AcasăMâncareCum să coci delicios roșiile: o rețetă pentru gustarea perfectă de vară

Cum să coci delicios roșiile: o rețetă pentru gustarea perfectă de vară

Vara, mulți oameni se îndepărtează de rețetele lor obișnuite pentru că astfel de alimente par prea grele.

Există o mulțime de legume de sezon care pot fi gătite în siguranță în sezonul cald.

Astfel de alimente se dovedesc a fi ușoare și gustoase.De exemplu, expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova, sfătuiește să acordați atenție roșiilor.

Cum să le coaceți delicios

Lista de cumpărături

– 4 roșii medii;
– 5 linguri de pesmet;
– legătură mică de ierburi;
– cățel de usturoi;
– 4 linguri de ulei (uleiul de măsline este mai bun);
– sare și condimente.

Procesul de gătire

Primul lucru de făcut este să tocați mărunt usturoiul și ierburile.Trimiteți-le într-un castron.În același recipient, adăugați pesmetul, condimentele cu sare și cea mai mare parte din ulei (3 linguri).

Încercați să aduceți amestecul la o consistență omogenă.

Apoi, împărțiți roșiile spălate și uscate în două părți și ungeți-le cu sosul preparat.Presărați untul deasupra.

Forma trebuie de asemenea unsă cu puțin ulei.

Gătiți roșiile timp de un sfert de oră la 220 de grade în cuptor.După aceea puteți trece în siguranță la degustare.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente