Vara, mulți oameni se îndepărtează de rețetele lor obișnuite pentru că astfel de alimente par prea grele.
Există o mulțime de legume de sezon care pot fi gătite în siguranță în sezonul cald.
Astfel de alimente se dovedesc a fi ușoare și gustoase.De exemplu, expertul bucătar al revistei noastre, Iulia Arkhipova, sfătuiește să acordați atenție roșiilor.
Cum să le coaceți delicios
Lista de cumpărături
– 4 roșii medii;
– 5 linguri de pesmet;
– legătură mică de ierburi;
– cățel de usturoi;
– 4 linguri de ulei (uleiul de măsline este mai bun);
– sare și condimente.
Procesul de gătire
Primul lucru de făcut este să tocați mărunt usturoiul și ierburile.Trimiteți-le într-un castron.În același recipient, adăugați pesmetul, condimentele cu sare și cea mai mare parte din ulei (3 linguri).
Încercați să aduceți amestecul la o consistență omogenă.
Apoi, împărțiți roșiile spălate și uscate în două părți și ungeți-le cu sosul preparat.Presărați untul deasupra.
Forma trebuie de asemenea unsă cu puțin ulei.
Gătiți roșiile timp de un sfert de oră la 220 de grade în cuptor.După aceea puteți trece în siguranță la degustare.