Legumele sunt principalul furnizor de nutrienți și vitamine.Ele vă permit să mâncați fără a vă afecta sănătatea și dimensiunea taliei..
În plus, legumele pot fi gătite delicios, astfel încât dieta să nu pară complet lipsită de bucurie și de gust..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să coacem delicios dovleceii cu brânză și usturoi.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Trebuie să rade brânza, să dai usturoiul printr-o presă, să toci ierburile, apoi să amesteci toate ingredientele între ele și să adaugi sare și condimente după gust.
2.Dovleceii trebuie spălați, îndepărtați tulpinile, curățați și semințele, apoi tăiați în batoane – nu mari sau în jumătăți subțiri.
3.Ungeți o tavă de copt cu ulei vegetal, întindeți dovleceii, stropiți cu un amestec de brânză și usturoi și puneți la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius pentru 20 de minute.
Poftă bună!