Uneori, după introducerea verdețurilor în supe, putem observa că aroma componentei nu este atât de intensă pe cât ne așteptam..
De asemenea, uneori, verdele își pot schimba culoarea într-o culoare mai plictisitoare..
Acest lucru nu este benefic pentru primul fel, notează bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.
Cum să adăugați în mod corespunzător verdeață în supe, astfel încât acestea să rămână frumoase și aromate
În primul rând, este important să înțelegem că transformările negative cu componenta apar numai datorită tratamentului termic.
Dacă nu gătiți verdeața, vasul se poate deteriora rapid.
Din acest motiv, nu trebuie să adăugați verdeață direct în tigaie.Singura excepție este ierburile uscate.
Dar tocați mărar proaspăt, pătrunjelul, ceapa verde și alte opțiuni disponibile și adăugați direct în farfurie.
Dacă această opțiune nu vă convine, atunci verdeața trebuie spălată cât mai bine posibil.Asigurați-vă că nu există nisip pe el.
Abia după aceasta poate fi introdus în tigaie.Acest lucru ar trebui făcut doar în momentul în care primul fel de mâncare este complet gata și ați stins focul.