AcasăMâncareCum să adăugați corect verdeață în supe, astfel încât acestea să nu-și...

Cum să adăugați corect verdeață în supe, astfel încât acestea să nu-și piardă culoarea și aroma: nu toată lumea știe despre acest lucru

Uneori, după introducerea verdețurilor în supe, putem observa că aroma componentei nu este atât de intensă pe cât ne așteptam..

De asemenea, uneori, verdele își pot schimba culoarea într-o culoare mai plictisitoare..

Acest lucru nu este benefic pentru primul fel, notează bucătăreasa Yulia Arkhipova, expertă în domeniul gătitului pentru revista noastră.

Cum să adăugați în mod corespunzător verdeață în supe, astfel încât acestea să rămână frumoase și aromate

În primul rând, este important să înțelegem că transformările negative cu componenta apar numai datorită tratamentului termic.

Dacă nu gătiți verdeața, vasul se poate deteriora rapid.

Din acest motiv, nu trebuie să adăugați verdeață direct în tigaie.Singura excepție este ierburile uscate.

Dar tocați mărar proaspăt, pătrunjelul, ceapa verde și alte opțiuni disponibile și adăugați direct în farfurie.

Dacă această opțiune nu vă convine, atunci verdeața trebuie spălată cât mai bine posibil.Asigurați-vă că nu există nisip pe el.

Abia după aceasta poate fi introdus în tigaie.Acest lucru ar trebui făcut doar în momentul în care primul fel de mâncare este complet gata și ați stins focul.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să alegeți un mango copt: 5 sfaturi pentru cumpărături reușite

După cum știți, pentru ca mango să ajungă în siguranță la destinație, acesta este cules devreme.Fructele se pot coace în timpul transportului, dar...

Cum să înlocuiți ouăle de pui la copt: cele mai bune opțiuni sunt numite

Diferitele tipuri de coacere sunt puternic asociate cu utilizarea ouălor de pui: poate părea că utilizarea acestui ingredient este obligatorie.. Cu toate acestea,...

Ce să adăugați la cotletele tocate pentru gust și suculent: experții culinari au dezvăluit cele mai bune opțiuni

Există multe moduri de a ajuta la prepararea cotleturilor tocate decente.. Prin urmare, aceste trucuri merită cu siguranță folosite..Expertul culinar al revistei noastre,...

Ce să faci cu căpșunile în septembrie: tăiere, hrănire, îngrijire

În septembrie, căpșunile au nevoie de mai mult decât de tăiere și fertilizare.Vă spunem cum să îngrijiți corect căpșunile la începutul toamnei.Ce să...

Comentarii recente