Multor oameni le place să gătească pui la cuptor, deoarece pasărea se dovedește mult mai gustoasă..
Merită să știți că un fel de mâncare poate fi întotdeauna îmbunătățit..
Pentru a face acest lucru, înainte de a pune puiul la cuptor, trebuie doar să-l ungeți cu ingrediente speciale, gătește Yulia Arkhipova, expertul în gătit al revistei noastre, dezvăluie secretul.
Ce opțiuni ar trebui să luați în considerare?
Muştar
Această metodă nu numai că va ajuta la obținerea aspectului unei cruste, dar va face și puiul mult mai interesant, deoarece va apărea o ușoară cantitate de picant.
După procesarea cu muștar, ar trebui să așteptați o oră înainte de a-l introduce la cuptor.
Smântână
Puteți folosi smântână în formă pură sau puteți adăuga condimente, usturoi tocat și ierburi.Puiul va fi crocant și gustos.
Această „marinada” ar trebui să dureze o jumătate de oră înainte de coacere.
Miere
Mulți oameni știu deja că cea mai apetisantă crustă provine din miere.Ar trebui să fie combinat cu o cantitate mică de ulei vegetal, frecați puiul și așteptați 30 de minute.