Tartelele sunt un adevărat decor de masă, atât de zi cu zi, cât și festiv.Umplutura pentru ele poate fi foarte diferită: totul depinde de imaginația ta..
Experta publicației online BelNovosti, bucătăreasa Iulia Arkhipova, a împărtășit o rețetă simplă de tartele cu hering, care sunt primii care zboară de pe masă..
Pentru a le pregăti veți avea nevoie de:
Cantitatea specificată de produse este suficientă pentru aproximativ 10 tartele.
În primul rând, începeți să tăiați ouăle fierte și heringul – acestea trebuie tăiate în cuburi mici cu un cuțit.
După aceasta, puteți începe să faceți brânză, care ar trebui să fie rasă pe răzătoarea grosieră.La rândul său, verdeața trebuie spălată bine și tocată mărunt.
Se amestecă toate ingredientele într-un bol, se adaugă maioneza.
Umpleți tartelele pregătite cu amestecul rezultat și decorați cu frunze verzi.Se serveste imediat dupa preparare.