Kebab-ul nu se servește de obicei cu cartofi, terci sau paste.Ei spun că acest lucru nu este foarte bun pentru digestie, iar o astfel de garnitură pur și simplu nu vă permite să vă bucurați de gustul cărnii..
De aceea legumele proaspete, ierburile sau sosurile se servesc cu gratar, dar nu neaparat ketchup..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim un aperitiv de roșii savuros pentru grătar.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Este mai bine să folosiți roșii mici pentru această rețetă.Soiul de cireșe este cel mai bun.Tăiați fructele în sferturi, iar pentru cele foarte mici, tăiați-le în jumătate.
2.Treceți usturoiul printr-o presă și tocați verdeața.
3.Puneti legumele si ierburile intr-un bol de salata, adaugati condimentele conform listei si usturoiul tocat.Toarnă peste tot sosul și uleiul vegetal.
Se lasa putin, se amesteca si se serveste.Poftă bună!
Anterior, v-am spus ce să gătiți din coacăze roșii.