Cotletele la restaurant sunt întotdeauna mai gustoase decât cele făcute în casă, și totul pentru că în restaurante nu se adaugă pâine și alte câteva ingrediente în tocătura de cotlete.
Ce nu pun bucătarii profesioniști în cotlete, ne spune expertul ediției rețelei ‘Belnovosti’ în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra Iulia Arkhipova.
Ce nu se adaugă la cotlete în restaurante
La prepararea cotletelor de carne tocată în restaurante, de obicei nu se adaugă pâine, ou și ceapă.De asemenea, nu se folosește niciodată maioneză.
În locul acestor ingrediente se folosesc legume proaspete, cum ar fi varza albă sau varza Peking, morcovii, dovleceii și ierburile proaspete.
Ele fac cotletele mai suculente.De asemenea, puteți face cotletele mai suculente cu o bucată de gheață sau unt.
După ce cotletele au fost modelate și rulate, acestea trebuie lăsate să se ‘odihnească’ pe masă timp de 15-20 de minute.
Anterior, expertul a spus cum să pregătească o salată ‘Micul dejun al bărbaților’.