AcasăMâncareCotlete cu o crocantă plăcută: adăugați doar asta la carnea tocată și...

Cotlete cu o crocantă plăcută: adăugați doar asta la carnea tocată și felul de mâncare va fi incredibil de apetisant

Orice gospodină știe că dacă nu există ingrediente suplimentare în tocătură, cotletele vor începe să se destrame chiar în tigaie.

Pentru a evita această problemă, mulți bucătari amatori adaugă un ou crud la baza de carne.

Dar această abordare este proastă deoarece felul de mâncare sfârșește prin a fi dur și nu foarte suculent.

Un astfel de ingredient suplimentar ca miezul de pâine înmuiat în lapte este, de asemenea, popular.

Dar această mișcare culinară nu poate fi numită ideală: din cauza pâinii, cotletele pot dobândi o aciditate subtilă, dar neplăcută.

De aceea, Yulia Arkhipova, un expert al ediției online Belnovosti în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra, sugerează gurmanzilor să folosească o componentă alternativă ‘de legare’.Este vorba despre firimituri de pâine.

De ce să adăugați pesmet la chiftelele tocate

Utilizarea acestei componente va oferi două rezultate pozitive deodată.

În primul rând, pesmetul va scăpa baza de carne de excesul de umiditate.Cotletele formate își vor păstra cu siguranță forma.

În al doilea rând, datorită unui aditiv non-standard, felul de mâncare va dobândi o consistență neobișnuită.Cotletele gata preparate vor fi caracterizate de o ușoară crocantă, care îi va încânta cu siguranță pe gurmanzi.

Punct important: pe kilogram de carne tocată ar trebui să ajungă la maximum 100 de grame de pesmet.

Anterior, a fost numită o greșeală critică în gătitul găluștelor.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Groasă, bogată și apetisantă: cum să faci supa cehă de usturoi – un fel de mâncare iubit de mulți gurmanzi

Supa cehă de usturoi constă dintr-un număr mic de ingrediente.Și toate acestea sunt simple și accesibile. În ciuda acestui fapt, felul de mâncare...

EU bans Algerian spread toasted on social media

The NDC claims there are inconsistencies, such as the inclusion of the names of more than 50,000 deceased persons, absent voters, and unlawful name...

Alegerile amânate din Sudanul de Sud au condus la o reuniune de urgență

Guvernul Sudanului de Sud a anunțat cu câteva ore în urmă că mult-așteptatele alegeri naționale din țară vor fi amânate cu doi ani, iar...

Cum să pregătiți corect un pat pentru roșii anul viitor: secretul unei recolte bogate

După recoltare, grădinarii se gândesc cum să facă ordine în sol, astfel încât recolta de anul viitor să nu fie mai rea și...

Comentarii recente