Gătitul unor frigărui delicioase, moi și pufoase nu este atât de dificil precum pare la prima vedere.
Secretele gătitului frigăruilor sunt spuse de Iulia Arkhipova, expert în domeniul bucătăriei, bucătar, brutar de categoria a patra.
Cum se fac frigărui umflate
În primul rând, este important să nu exagerați cu zahărul.Acesta dă o crustă rubicondă, dar prea mult face clătitele dense.
În al doilea rând, nu adăugați prea multe ouă; și ele îngroașă aluatul.Un ou pe jumătate de litru de aluat este suficient.
În al treilea rând, stingerea sifonului.Dacă aluatul este pe bază de kefir, de multe ori nu se adaugă acid la sifon pentru a-l stinge, crezând că kefirul este suficient.
Aceasta este o abordare greșită.Soda trebuie întotdeauna stinsă cu oțet (acid citric).
Anterior, expertul a spus dacă varza trebuie spălată înainte de a o găti.