Pregătirea cotleturilor suculente nu este deloc dificilă, trebuie doar să adăugați anumite ingrediente în carnea tocată..
Iulia Arkhipova, expertă în domeniul culinar al publicației rețelei Belnovosti, bucătar și brutar de clasa a IV-a, povestește cum se fac cotleturile suculente.
Cum să faci cotleturile suculente
În primul rând, puteți obține cotlet suculenți și pufos adăugând sifon în carnea tocată.Nu trebuie să stropiți foarte mult, este suficient un strop.
În al doilea rând, ouăle adaugă puf la cotlet.Două ouă sunt suficiente pe kilogram de carne tocată.
În al treilea rând, ceapa tocată.Este important să îl adăugați imediat înainte de prăjire.
Se mai pot adauga varza alba (150 grame varza pe kilogram de carne tocata) si paine alba inmuiata in lapte sau smantana grea (250 grame paine si 350 mililitri lichid la kilogramul carne tocata).
Anterior, expertul a spus dacă merită să adăugați roșii și ardei gras la borș.