Acum puteți face o plăcintă simplă cu mere, fără să vă agitați cu aluatul.Nici măcar pentru că aluatul poate fi cumpărat din magazin..
Așa-numita „plăcintă în vrac” câștigă popularitate printre gospodine și se pare că va deveni în curând mai populară decât Charlotte..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Într-un bol, amestecați făina și grisul, adăugați zahărul obișnuit și vanilat, praful de copt, sarea și amestecați.
2.Merele se curăță de coajă, se îndepărtează semințele și se dau pe răzătoare grosieră.
3.Tapetați tava de copt cu pergament și întindeți amestecul de ingrediente uscate, apoi câteva din mere și repetați straturile astfel încât ultimul strat să fie stratul amestecului uscat.
4.Apoi trebuie să radi untul, să-l întinzi pe suprafața plăcintei și să dai tava la cuptor, preîncălzit la 180 de grade, timp de 45-50 de minute.
Scoateți tortul din tavă după ce s-a răcit.Poftă bună!