AcasăMâncareCea mai simplă și delicioasă rețetă de macrou copt: ai nevoie doar...

Cea mai simplă și delicioasă rețetă de macrou copt: ai nevoie doar de 2 ingrediente și 5 minute de timp

Folosind această rețetă, puteți găti macrou ca fel principal de mâncare fierbinte sau îl puteți servi ca parte a unui aperitiv sau a unei salate..

Potrivit bucătarului Yulia Arkhipova, expert la publicația rețelei BelNovosti, peștele se dovedește a avea un gust delicios, este fraged și incredibil de aromat..

Ingredientele pentru 2-3 carcase sunt următoarele:

  • 2 lingurițe de muștar preparat.
  • sare și piper – după gust.
  • Înainte de gătit, este necesar să curățați și eviscerați peștele, îndepărtați coada, capul și aripioarele.

    Apoi, sărați și piperați carcasa pe toate părțile, acordând o atenție deosebită interiorului.

    După aceasta, trebuie să ungeți peștele cu muștar pe toate părțile.Muștarul conferă preparatului un farmec aparte.Dacă doriți, adăugați o felie de lămâie la fiecare pește.

    Apoi, puneți peștele într-o tavă de copt și acoperiți cu folie.

    Coacem pestele in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20 de minute.Apoi trebuie să îndepărtați folia și să coaceți peștele încă 5-7 minute – acest timp este suficient pentru ca peștele să dobândească o crustă aurie.

    Datorită utilizării muștarului, macroul se dovedește a fi foarte fraged, aromat și gustos, cu o notă picant.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente