AcasăMâncareCea mai delicioasa reteta de rosii murate: pentru fiecare zi si pentru...

Cea mai delicioasa reteta de rosii murate: pentru fiecare zi si pentru masa de sarbatori

Rețeta clasică de roșii murate este legume întregi cu ceapă și ienibahar..

O gustare care este întotdeauna la îndemână pe masă iarna.Există însă o modalitate de a pregăti roșiile pentru iarnă, care nu ar fi păcat să le pui pe masa de sărbători..

Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.

Veți avea nevoie de:

  • roșii 1 kg.
  • usturoi 2-3 catei.
  • ienibahar 2-3 mazare.
  • coriandru măcinat 1 linguriță.l.
  • ulei vegetal 50 ml.
  • sare 1,5 linguriță.l.
  • zahăr 1,5 linguriță.l.
  • oțet (9%) 30 ml.
  • marar si busuioc dupa gust.
  • Cum să gătești

    1.Pentru rulare, alegeți roșii „cremă” cu pulpă densă și coajă.Acestea trebuie spălate și tăiate în patru părți.

    2.Se aseaza intr-un bol, se presara sare, zahar, coriandru si se adauga usturoiul trecut printr-o presa.Se amestecă și se adaugă oțet și ulei vegetal, se lasă 15 minute.

    3.Punem piesa de prelucrat în borcane sterilizate chiar deasupra și acoperim cu capace.

    4.Pune borcanele intr-o cratita cu apa si pune totul pe foc sa se sterilizeze 15-20 de minute.

    5.Când sunt gata, rulați borcanele, întoarceți-le și păstrați-le sub o pătură până se răcesc, apoi puneți-le pentru depozitare.

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente