Orice gospodină dorește să învețe cum să coacă clătite perfecte, astfel încât un răsfăț demn să poată fi întotdeauna servit pe masă..
Dar acest fel de mâncare clasic poate fi uneori provocator.
Cook Yulia Arkhipova, experta în gătit al revistei noastre, vorbește despre cum poți îmbunătăți calitatea clătitelor.
Ce secrete pentru clătite trebuie să știi?
Echilibrul de ouă și zahăr
Puțini oameni știu că cantitățile acestor ingrediente sunt strâns legate.Dacă adăugați mai mult de un ou, atunci ar trebui să creșteți cantitatea de zahăr.
Cu toate acestea, merită întotdeauna să ne amintim că nu trebuie să adăugați mai mult de trei ouă pe litru de preparat.
Ulei vegetal
Dacă tot nu adăugați această componentă la clătite, atunci trebuie să o încercați.Felul de mâncare se dovedește vizibil mai bun și mai gustos.
O lingură mare va fi suficientă.
Sifon
Dacă doriți să serviți clătite frumoase cu găuri, atunci laptele trebuie diluat cu apă de băut cu gaze.
Aceste clătite îi vor surprinde pe toată lumea prin calitatea lor.