Pentru unii oameni, usturoiul crește mic, nu este deosebit de gustos și nu se păstrează bine..
Dar pentru locuitorii de vară cu experiență, capetele de usturoi suculent pot ajunge la dimensiunea pumnului unui bărbat..
Ideea este că trebuie să știți despre un secret care poate crește randamentul culturilor de o dată și jumătate.Este de remarcat imediat faptul că acest produs este potrivit atât pentru culturile de iarnă, cât și pentru cele de primăvară.
Vorbim despre cenușă obișnuită.În ciuda faptului că produsul pare simplu, trebuie să îl utilizați corect.
Cum se folosește cenușa pentru a crește producția de usturoi?
Îmbogățirea paturilor
Cel mai bine este să adăugați cenușă la săpat: acest lucru va îmbogăți solul înainte de plantare.Sarcina principală este să obțineți momentul corect.
Merită să efectuați procedura cu 14-20 de zile înainte de plantare.Pe fiecare metru pătrat se aplică o jumătate de pahar de îngrășământ și apoi se efectuează săparea.
După aterizare
Dacă dintr-un motiv oarecare ați ratat momentul îmbogățirii patului înainte de plantare, puteți adăuga cenusa mai târziu.Pentru a face acest lucru, va trebui să adăugați cenușă între rândurile culturii.
Această metodă va crește și productivitatea culturilor.