Clătitele fierbinți cu cartofi nu ar trebui să fie verzi-albastru, ci aurii, dar mai des se întâmplă contrariul..
Acest lucru se întâmplă deoarece cartofii au proprietatea de a se întuneca.Aceasta nu este deloc o problemă, trebuie doar să știți ce produs să adăugați la amestecul de hash brown..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus ce să adăugăm.
Secrete culinare
Este mai bine să folosiți tuberculi cu amidon pentru clătite de cartofi – aurora, bunuri și altele.Cu toate acestea, se întunecă destul de repede după ce razi cartofii.
Dar acest lucru poate fi evitat adăugând o lingură de suc proaspăt de lămâie.
Dacă nu ai lămâie, oțetul de mere este potrivit.
Ingredientele nu se adaugă la masa complet pregătită, ci doar la cartofii tăiați.
Amestecul trebuie lăsat să se infuzeze, după care excesul de suc de cartofi trebuie scurs și puteți continua să gătiți.
Puteți adăuga și ceapă rasă la cartofi, ceea ce va împiedica decolorarea cartofilor.
În plus, gospodinele adaugă în amestecul de clătite cu cartofi dovlecei ras, dovleac, morcovi sau ierburi proaspete.