Anterior, castraveții îngroșați în sate erau lăsați pentru semințe, dar acum cumpărarea de semințe nu este o astfel de problemă..
De aceea castraveții crescuți, din păcate, ajung adesea în groapa de compost..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să pregătim caviar delicios din astfel de castraveți.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Castraveții trebuie curățați de coajă și sămânțați și tăiați în cuburi.
2.Ceapa se toaca, se caleste in ulei vegetal, se adauga morcovii tocati pe razatoarea grosiera, cand este gata, se ia de pe foc si se amesteca cu castravetii.
3.Adăugați sare, zahăr și pasta de roșii la amestec.
4.Tăiați ardeiul dulce cubulețe, treceți usturoiul printr-o presă, amestecați cu legumele.
5.Aduceți caviarul la fierbere, apoi adăugați oțet și turnați în borcane sterilizate și păstrați.