Singurii factori care pot împiedica gospodinele să pregătească în mod regulat organele sunt prezența unui gust specific și nu cea mai plăcută aromă..
Aceste neajunsuri însoțesc uneori chiar și produsele finite..
Prin urmare, merită să învățați despre metodele care pot elimina mirosul și gustul, spune expertul culinar al revistei noastre, bucătăreasa Yulia Arkhipova.
Care sunt aceste metode?
Lapte
Unii oameni le pare rău că irosesc laptele la înmuierea organelor, dar acest „sacrificiu” se va justifica cu siguranță.Mâncarea va deveni fragedă, aromată și gustoasă.
Organele organelor trebuie ținute în lapte până la o oră.
Marinada
Un fapt interesant este că murarea va face organele mult mai gustoase și mai interesante.Puteți alege orice ierburi aromatice și condimente pentru marinată.
Componentele lichide nu sunt necesare în acest caz.Ar trebui să așteptați cel puțin câteva ore înainte de a găti.
Sare de mare grosieră
Această metodă este cunoscută de mult timp și este destul de populară.Trebuie să luați sare și să procesați organele.După 20 de minute, turnați apă peste ele, uscați-le și începeți să gătiți.