AcasăMâncareCe să prăjiți mai întâi - ceapă sau morcovi: reguli pentru pregătirea...

Ce să prăjiți mai întâi – ceapă sau morcovi: reguli pentru pregătirea prăjirii legumelor

Dacă trebuie să gătești un prăjit pentru prima dată, nu poți să nu te gândești la ce legume să pui mai întâi în tigaie..

Prăjirea regulată este un tandem de ceapă și morcovi.Și există reguli pentru ordinea în care sunt prăjite.

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să pregătim legumele prăjite.

Cine este primul: tehnologia de gătit

Pe lângă rețetă, trebuie să știți ce trebuie prelucrat și cum.

În cazul prăjirii, dacă începeți să prăjiți morcovi și apoi adăugați ceapă, ceapa nu se va prăji, ci mai degrabă va fi înăbușită.

Nu face nicio diferență doar atunci când se prepară amestecul în diferite tigăi.

În alte cazuri, profesioniștii întotdeauna prăjesc întâi ceapa.

Cum să acționezi

1.Prăjiți ceapa la foc moderat timp de 2-3 minute, amestecând din când în când.

Este important să-l prăjiți astfel încât să aibă timp să se rumenească, dar să nu se ardă.

2.Cand este gata, reduceti focul si adaugati morcovii rasi sau tocati in tigaia cu ceapa.

3.După aceasta, legumele sunt gătite împreună până când morcovii sunt moi.

4.Morcovii, spre deosebire de ceapă, se prăjesc la foc mic pentru a avea timp să se gătească și să nu se ardă.

5.Amestecul trebuie amestecat pentru a asigura o gătire uniformă a legumelor.

Odată ce morcovii sunt adăugați în tigaie, timpul de gătire este de 5-7 minute.

Un amestec de legume pregătit corespunzător va determina gustul supei sau al salatei, precum și al altor feluri de mâncare pe care gospodina le va pregăti cu adăugarea de prăjire.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Ce este monilioza și cum să o tratezi: uitați de sfaturile populare

Monilioza afectează nu numai pomii de meri, ci și alți pomi fructiferi.Nu există nicio speranță că înghețurile severe de iarnă vor distruge agentul...

Cum să gătești roșii umplute: un aperitiv proaspăt cu o umplutură originală

De multe ori trebuie să umpleți ardei, dovlecel și uneori chiar dovleac, dar astfel de trucuri se fac rar cu roșii.. Și este...

Ce trebuie să faceți pentru a preveni închiderea la culoare a cartofilor pentru hash browns: secrete culinare

Clătitele fierbinți cu cartofi nu ar trebui să fie verzi-albastru, ci aurii, dar mai des se întâmplă contrariul.. Acest lucru se întâmplă deoarece...

Furnicilor nu le place această plantă: vor pleca într-o zi – sfaturi pentru locuitorii de vară

Să ține furnicile departe de grădina ta este mai ușor decât pare..Vă spunem cum să faceți furnicile să părăsească zona dvs.Cum să scapi...

Comentarii recente