AcasăMâncareCe să înlocuiască ouăle în cotlete: cele mai bune opțiuni sunt numite

Ce să înlocuiască ouăle în cotlete: cele mai bune opțiuni sunt numite

Mulți oameni au gătit mult timp cotlete fără a folosi ouă, deoarece această opțiune este mult mai bună.

De regulă, felul de mâncare se dovedește moale și suculent.

Se știe că ouăle au fost criticate mai ales pentru că fac cotletele mai tari decât se dorește, notează bucătăreasa Iulia Arkhipova, expertul culinar al revistei noastre.

Cu ce puteți înlocui produsul?

Bună treabă cu tocătura

Puțini oameni știu că uneori este suficient doar să frământați calitativ carnea tocată și să o țineți în frigider.Cotletele vor ieși moi, suculente și fragede.

De asemenea, această abordare vă permite să nu introduceți ouă în compoziție.

Făină

Nu toată lumea știe că făina poate lega și ingredientele de cotlete fără prea multă dificultate.Va fi necesar să introduceți pur și simplu câteva linguri mari de produs în piesa de prelucrat.

Piure de cartofi

Piureul de cartofi făcut fără lapte va face cel mai bine treaba.Datorită amidonului, carnea tocată va fi ‘legată’ și cotletele nu se vor dezintegra.

Făină de ovăz.

Cu fulgi de ovăz se pot face excelente cotlete umflate care își pot păstra forma.Luați mai întâi câte o lingură de apă și de cereale, amestecați și lăsați-le să se umfle.

Apoi introduceți amestecul în carnea tocată.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente