AcasăPlanteCe să hrăniți cu acid succinic în grădina de legume: un aspect...

Ce să hrăniți cu acid succinic în grădina de legume: un aspect important în îngrijire.

Acidul succinic este folosit mai des de florari în îngrijirea plantelor de interior, dar aceasta nu înseamnă că aditivul este ineficient în grădina de legume.’.

Între timp, legumicultorii experimentați îl folosesc în îngrijirea roșiilor, ardeilor și vinetelor.

Expertul revistei noastre Anastasia Kovrignyh – om de știință agronom, designer peisagistic, a povestit despre beneficiile acidului succinic.

Acidul de chihlimbar stimulează creșterea plantelor.În îngrijirea nightshades iubitoare de căldură, acesta este un considerent important.

Când să folosiți acidul succinic

Produsul din acest an nu mai este util, dar pentru noul sezon ar trebui să vă faceți provizii cu un stimulent de creștere simplu și accesibil.

Aplicarea acidului succinic îmbunătățește creșterea plantelor, în special după recoltarea răsadurilor sau transplantare.

Acidul succinic promovează creșterea și dezvoltarea sistemului radicular, care este important pentru plantele tinere.De asemenea, are un efect pozitiv asupra sintezei clorofilei.

După suplimentare, plantele se obișnuiesc mai bine cu noile condiții.

Cum să procedați

Dacă utilizați comprimate cu un conținut de 0,1 g, veți avea nevoie de 2 bucăți pentru 1 litru de apă.Cu un conținut de substanță utilă de 0,25 g, o tabletă va fi suficientă pentru aceeași cantitate de apă.

Pulberea cu o masă de 1 g se dizolvă în 5 litri de lichid.

Se utilizează aditivul de cel mult 2-3 ori în perioada de creștere, la 10-14 zile după recoltare.

Dar trebuie amintit că acidul succinic nu este un îngrășământ complet, deci nu trebuie uitați alți aditivi.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente