AcasăPlanteCe să hrănești cu sfeclă roșie în septembrie: o salvare - pulpa...

Ce să hrănești cu sfeclă roșie în septembrie: o salvare – pulpa rădăcinii va fi zemoasă.

La începutul toamnei, mulți cultivatori de daci continuă să cultive sfeclă. Aceasta se referă la soiurile cu maturare târzie ale acestei culturi horticole.

Recoltarea acestor legume rădăcinoase se va realiza, cel mai probabil, la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie.

Între timp, proprietarii de parcele țărănești au ocazia de a contribui în ultimul moment la îmbunătățirea calității viitoarei recolte.

Este vorba despre utilizarea unui mijloc prin care pulpa sfeclei să devină suculentă și cu un gust deosebit.

În plus, legumele rădăcinoase vor deveni și mai benefice pentru organismul uman.

Așadar, care este aditivul perfect din septembrie pentru sfeclă? Anastasia Kovrignyh, expert al revistei noastre, agronom și peisagist, a oferit un răspuns la această întrebare.

Cum să pregătiți un supliment nutritiv pentru sfeclă

Un recipient, precum un butoi de 100 de litri, este ideal pentru prepararea soluției.

Procesul este foarte simplu: trebuie doar să adăugați un plic de humat de potasiu în apă.

Acest produs constituie o sursă de numeroase micronutrienți esențiali pentru sfeclă.

În primul rând, desigur, este vorba despre potasiu. De asemenea, trebuie menționat că acest îngrășământ este o sursă de calciu, fier, sulf și alte elemente importante.

Și este ideal dacă îngrășământul utilizat este îmbogățit cu iod.

Soluția preparată trebuie turnată într-un bidon de udare. De asemenea, este necesar să se adauge cretă furajeră: un borcan de 0,5 litri este suficient pentru 10 litri de soluție de humat de potasiu.

Remediul obținut trebuie aplicat la solul din patul de sfeclă.

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente