Cina trebuie să fie ușoară, sănătoasă și în același timp satisfăcătoare.Aceste calități ale alimentelor sunt apreciate de toți cei care sunt nevoiți să țină dietă.
Salatele corespund acestor parametri.Și nu trebuie să fie făcute exclusiv din legume proaspete..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să pregătim o salată gustoasă, satisfăcătoare și prietenoasă cu silueta.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Sfecla trebuie fiartă sau coaptă, apoi curățată și tăiată în cuburi medii.
2.Tăiați brânza în cuburi de aceeași dimensiune ca sfecla, măcinați nucile în pesmet.
3.Pregătiți dressingul: tocați usturoiul, amestecați cu ulei și oțet balsamic, adăugați condimente după gust.
4.Adăugați sfecla în dressing și amestecați.
5.Pe fundul salatei se aseaza rucola, sfecla, branza, se presara nuca tocata.Dacă este necesar, se răcește și se servește.Poftă bună!