AcasăMâncareCe să gătești mai întâi pentru supa de varză - cartofi sau...

Ce să gătești mai întâi pentru supa de varză – cartofi sau varză: lucruri mărunte care nu pot fi neglijate

Puteți găti supă de varză fie cu bulion de porc, fie cu bulion de pui.Principalul lucru nu este ce fel de carne a fost aleasă, ci în ce ordine au fost gătite ingredientele..

Pentru unii, nu contează cu adevărat ce intră mai întâi în tigaie – cartofi sau varză.Aici se află principala greșeală.

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să facem ceea ce trebuie.

La această întrebare nu se poate răspunde imediat.Este important să ne dăm seama dacă va fi varză proaspătă sau varză murată.

Supă de varză făcută din varză murată

În acest caz, varza necesită o pregătire prealabilă.Pentru a face acest lucru, mulți bucătari tocană varză murată separat de toate legumele, pentru ca mai târziu să nu se strângă.

Acest lucru poate dura o oră.

În acest caz, se adaugă mai întâi cartofii.Și apoi varză murată.

Nu se fierb împreună pentru că cartofii pot rămâne cruzi.

Supă de varză făcută din varză proaspătă

Daca varza este tanara, atunci se adauga in tigaie la 15 minute dupa cartofi.

Dacă capul de varză nu mai este tânăr, iar venele din frunzele de varză sunt puternice, atunci trebuie să gătiți legumele în același timp.

Asta e toată înțelepciunea!

Andreea Dumitrescu
Andreea Dumitrescu
Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai populare

Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

Comentarii recente