Puteți găti supă de varză fie cu bulion de porc, fie cu bulion de pui.Principalul lucru nu este ce fel de carne a fost aleasă, ci în ce ordine au fost gătite ingredientele..
Pentru unii, nu contează cu adevărat ce intră mai întâi în tigaie – cartofi sau varză.Aici se află principala greșeală.
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să facem ceea ce trebuie.
La această întrebare nu se poate răspunde imediat.Este important să ne dăm seama dacă va fi varză proaspătă sau varză murată.
Supă de varză făcută din varză murată
În acest caz, varza necesită o pregătire prealabilă.Pentru a face acest lucru, mulți bucătari tocană varză murată separat de toate legumele, pentru ca mai târziu să nu se strângă.
Acest lucru poate dura o oră.
În acest caz, se adaugă mai întâi cartofii.Și apoi varză murată.
Nu se fierb împreună pentru că cartofii pot rămâne cruzi.
Supă de varză făcută din varză proaspătă
Daca varza este tanara, atunci se adauga in tigaie la 15 minute dupa cartofi.
Dacă capul de varză nu mai este tânăr, iar venele din frunzele de varză sunt puternice, atunci trebuie să gătiți legumele în același timp.
Asta e toată înțelepciunea!