Hrănirea copiilor cu morcovi nu este o sarcină atât de ușoară, așa că gospodinele trebuie să înșele și să adauge legumele la cotlet, salate și alte gustări..
Puteți coace ceva cu morcovi, dar este mai bine să faceți suc pe care copiii să le bea cu plăcere.
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să facem acest lucru.
În acest caz, legumele își vor păstra toate proprietățile benefice și vitaminele.
De asemenea, merită să ne amintim că unele vitamine sunt mai bine absorbite dacă sunt consumate cu grăsimi – exact așa este.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Cel mai bine este să stoarceți morcovi tineri cu o culoare bogată.
2.Trebuie spălat și partea superioară cu resturile blaturilor îndepărtate, apoi tăiată în bare.
3.Apoi, porniți storcatorul și obțineți suc.Adăugați smântână la el și obțineți un produs sănătos și gustos.
Dacă nu aveți storcator, puteți da morcovii pe răzătoare fină și apoi să stoarceți pulpa folosind tifon.
În ceea ce privește zahărul, nu va face sucul mai sănătos, dar cu siguranță nu va strica gustul.Poftă bună!