Supa cremă sau supa piure este adesea făcută din dovleac sau roșii.Dovlecelul nu poate fi considerat o excepție și poate fi la fel de ușor inclus în dietă și servit ca starter..
Având în vedere proprietățile dietetice ale legumelor, o astfel de supă cu siguranță nu vă va face să vă simțiți rău..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Într-o tigaie cu fund gros, prăjiți ceapa curățată și tăiată cubulețe, apoi adăugați morcovii rasi și după câteva minute, cartofii tăiați cubulețe.
2.Apoi adăugați în legume dovlecelul tocat (înlăturați semințele și coaja, dacă este necesar).
3.Când este gata, adăugați bulion sau apă și aduceți la fiert, apoi fierbeți legumele până se înmoaie.
4.Brânza, ierburile și usturoiul trebuie tocate și cu câteva minute înainte de a fi gata, adăugați-le în tigaie, adăugați sare și condimente, apoi aduceți la fiert și luați de pe foc.
5.Se macină ingredientele cu un blender, se aduce din nou supa la fiert și se poate servi cu biscuiți, ornat cu ierburi.Poftă bună!