AcasăMâncareCe să gătești din dovlecel pentru iarnă: un aperitiv original și garnitură...

Ce să gătești din dovlecel pentru iarnă: un aperitiv original și garnitură pentru preparate din carne

Dovlecelul poate fi murat pentru iarnă folosind o rețetă foarte simplă, care nu va dura mult timp..

Rezultatul este un aperitiv foarte gustos, care, dacă se dorește, poate fi servit ca garnitură alături de carne..

Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, un bucătar și brutar de clasa a patra, ne-a spus cum să gătim.

Veți avea nevoie de:

  • dovlecel – 3 kg.
  • sare – 2 linguri.eu
  • piper negru după gust.
  • zahăr – 6 linguri.eu
  • ulei vegetal – 1 lingura.eu
  • patrunjel si marar, cate 1 legatura.
  • oțet (9%) – 1 lingură.eu
  • usturoi după gust.
  • Cum să gătești

    1.Tăiați dovlecelul în felii semicirculare de 1 cm grosime.

    2.Transferați-le într-un bol, stropiți cu sare și piper negru, zahăr și turnați peste ulei vegetal și oțet.

    3.Apoi trebuie să tăiați ierburile și usturoiul și să presărați piesa de prelucrat cu acest amestec.

    4.Se amestecă legumele și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 2 ore.

    5.Puneți-le în borcane curate, puneți-le într-o cratiță cu apă și sterilizați-le în apă fierbinte câte 5 minute.

    Îl rulăm, îl răsturnăm și, după ce s-a răcit, îl punem deoparte pentru depozitare într-un loc întunecos și răcoros.Poftă bună!

    Andreea Dumitrescu
    Andreea Dumitrescu
    Sunt Andreea Dumitrescu, pasionată de sănătate, frumusețe și echilibru interior. În această rubrică, voi împărtăși cu voi secretele unui stil de viață sănătos și armonios. Fiecare articol este o invitație de a descoperi cum putem trăi mai bine, mai frumos și mai echilibrat. Vino să ne bucurăm împreună de fiecare pas pe acest drum.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Cele mai populare

    Cum să depozitați corect usturoiul: grădinarii experimentați au enumerat condițiile importante.

    După ce recoltarea usturoiului este finalizată, este necesar să se asigure produsului condițiile corecte de stocare. Acest lucru vă va garanta că vă...

    Poți să scapi de mirosul de șoareci din casă: un mod eficient – locuitorii dacha îl vor adora.

    Odată cu venirea frigului rozătoarele se grăbesc să se apropie de case și dependințe în speranța că vor găsi ceva cu care să...

    Dacă paturile trebuie să fie săpate din nou toamna: o veste excelentă, dar nu pentru toți legumicultorii.

    Una dintre eternele conflicte dintre daci și legumicultori este dacă trebuie sau nu săpate din nou paturile toamna, după recoltare. Merită să pierzi...

    Cum să stoarceți până la ultima picătură de nectar dintr-o lămâie: acest truc este folosit de barmani.

    Sucul de lămâie este unul dintre cele mai răspândite ingrediente în bucătărie, cu aroma sa strălucitoare și numeroase caracteristici benefice. Cu toate acestea,...

    Comentarii recente