Cartofii noi sunt delicioși singuri.Dintre toți aditivii pentru prepararea sa, este suficient să luați unt și mărar proaspăt.Dar aceasta este deja o etapă trecută.
Există pur și simplu un fel de mâncare de lux care poate fi pregătit doar în acest sezon aglomerat – cel mai delicat sufleu..
Experta revistei noastre, Iulia Arkhipova, bucătar și brutar din categoria a patra, ne-a spus cum să gătim.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Trebuie să fierbeți cartofii curățați în apă cu sare până se înmoaie și să-i zdrobiți.
2.Apoi se bate oul, se adauga smantana si se bat masa cu un mixer.
3.Se toacă verdeața, se adaugă în piure împreună cu condimentele și se amestecă.
4.Ungeți o tavă de copt cu unt și întindeți piureul într-un strat uniform.
5.Coacem 15 minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Cu câteva minute înainte de a fi gata, stropiți cu brânză rasă și ierburi.Poftă bună!
Anterior, v-am spus ce îi place untura și cum să o sărați pentru a vă simți mândru.