În curând locuitorii de vară nu vor ști unde să-și pună dovlecelul.Cu îngrijire adecvată, legumele dau roade fără oprire.
Pentru a preveni creșterea excesivă a dovleceilor, îi puteți procesa pentru recoltarea de iarnă și îi puteți introduce în dieta zilnică..
Experta revistei noastre, Yulia Arkhipova, o bucătăreasă și brutar de rangul a patra, ne-a spus cum să gătim cotlet de pui cu dovlecel.
Veți avea nevoie de:
Cum să gătești
1.Dovlecelul se rade pe răzătoarea grosieră, se pune sare, se amestecă și se lasă 10 minute, apoi se scurge de zeamă.
2.Răziți ceapa și cartofii în masa rezultată, adăugați ouă, condimente, gris și lăsați timp de 15 minute.
3.Tăiați fileul de pui în cuburi, treceți usturoiul printr-o presă și tocați mărunt mararul.
4.Amestecați ingredientele într-un castron și turnați amestecul de cotlet în tigaie, precum clătitele.
Se prăjește pe ambele părți la foc mediu.Poftă bună!